Lipocavitatie – Figuurcorrectie

Nieuwe technologie, nieuwe methode! Een ideale, veilige en pijnloze vervanging van liposuctie! Zeer populair in de hele wereld! 

Reken af met uw probleemzones. Wij werken met de nieuwste versie lipocavitatie machine en maakt het mogelijk om op volledig pijnloze manier vetcellen te verwijderen. Wij bieden u de  oplossing voor het afrekening van hardnekkige vetophopingen met de allernieuwste techniek op dit gebied: stabiele cavitatie. De welbekende vetophopingen in de probleemzones die ook na veel sporten en lijnen maar niet verdwijnen kunnen met stabiele lipocavitatie wel worden bestreden. Krachtig en veilig, met het effect van een liposuctie, maar dan zonder littekens, pijn, zonder herstelperiode en gegarandeerd resultaat. 

Wat is cavitatie? 

Lipocavitatie ( of niet-operatieve liposuctie) – is een procedure dat het mogelijk maakt om de figuur van de patiënt te verbeteren zonder een chirurgische ingreep. Nu is het dus mogelijk om zonder chirurgie vetrolletjes definitief te verwijderen. De behandelingen zijn veilig, pijnloos, en vergen geen herstelperiode. Na de uitgevoerde behandeling is er een significante vermindering van vet plooien en cellulitis. 

Cavitatie is een procedure die gebaseerd is op een speciale combinatie van ultrasone golven met een lage frequentie. De effecten van de laagfrequente golven zorgen voor de vorming van microbubbels  in het vetweefsel. Deze bubbels vergroten in omvang en barsten, waardoor alle vetcellen ook barsten en in de intercellulaire ruimte komen. Deze vetcellen verlaten het lichaam op een natuurlijke wijze via de darmen samen met de andere afvalstoffen van het lichaam.

Het is wetenschappelijk bekend dat de lage frequentie golven bijdragen bij het stimuleren van de bloedsomloop en het herstellen van bindweefsel cellen die verantwoordelijk zijn voor het vernieuwen van de weefsels in het menselijk lichaam. Hierdoor wordt de huid op de plaats van de procedure flexibeler en elastischer.

Het resultaat van het procedure van lipocavitatie kan alleen worden vergeleken met het resultaat van een chirurgische liposuctie.
Zichtbaar resultaat wordt waargenomen na de eerste sessies van de behandeling. Al na de eerste sessie wordt de omvang van het vet verminderd met 3-4 cm.
Tijdens de nabehandeling, die binnen een week volgt na de eerste behandeling, is er een proces van opeenvolgende verwijdering van overtollig vet uit het lichaam. 

Cavitatie in de beste optie als u besluit zicht te ontdoen van cellulitis, vetophoping in probleemgebieden (buik, dijen, heupen, rug, billen) of het corrigeren van imperfecties in uw figuur. In ieder geval geeft de procedure een kans voor een snelle oplossing voor vervelende imperfecties zonder chirurgische ingreep.

Welke plaatsen kunnen behandeld worden?  

Aangezien het lichaam de vetafvoer goed moet kunnen verwerken, gaat het niet om grote hoeveelheden maar om lokale vetophopingen. Hierbij kunt u denken aan de volgende zones: 

– buik

– buik rol boven de navel;                       
– buik rol onder de navel;
– randje onder de bh ;
– zadeltassen;
– binnenkant dijen ;
– buitenkant benen;
– achter- of bovenkant armen 

 

Aantal behandelingen

Het aantal behandelingen hangt af van verschillende factoren zoals de dikte van de vetlaag en natuurlijk wanneer u zelf tevreden bent. 

 De behandeling

Voordat met de behandeling gestart wordt vindt een intakegesprek plaats. Hoewel de behandeling zelf ongevaarlijk is, kunnen we alleen mensen behandelen die gezond zijn. Tijdens de intake kijken we of lipocavitatie de juiste behandeling is voor “uw probleem”,en wordt de behandeling uitgelegd.

Tijdens de behandeling
In het gebied van behandeling  worden op het lichaam afgetekend en met speciale gel ingesmeerd ter geleiding van de ultrasoon golven. Het handstuk wordt langzaam over het te behandelen oppervlak bewogen terwijl de behandelkop ultrasoon golven afgeeft. U voelt dat de huid aangenaam warm wordt, maar verder is de behandeling pijnloos.

Een behandeling duurt in totaal ongeveer 40 minuten die u één keer per week of 2 weken ondergaat.

Na elke behandeling van  lipocavitatie krijgt u een nabehandeling. De nabehandeling is een is een vacuüm- en vibratie massage van het gebied waar de lipocavitatie gedaan is. Dit is noodzakelijk voor de snelle verwijdering  van residuen  gesplitst vet van de patiënt. Nabehandeling vind zich binnen een week na de cavitatie.

 U verliest 3-4 cm van vet tijdens elke behandeling! Deze zijn reeds vernietigd vetcellen kunnen nooit meer terug komen! 

Prijs voor een behandeling van stabiele lipocavitatie + nabehandeling = €.70,-

 

 

 

 

 

Skip to toolbar