Lasertherapie:  Stoppen met roken

Lasertherapie voor Artrose, Artritis,  Alcoholafhankelijkheid,  Stoppen met Roken, Slijmbeursontsteking, Tennisarm,  Reuma, Hielspoor, Acne,  Stress, Laserontharing, ets.

Arts-lasertherapeut! Krachtige infrarood impuls laser! Alle verzekeraars in Nederland vergoeden!

Het aantal specifieke en aspecifieke long aandoeningen, zoals longkanker, chronische bronchitis, longemfyseem, enzovoort, stijgt tijdens de laatste decennia progressief. Volgens sommige onderzoeken lijdt ongeveer 15% van de wereldbevolking aan een chronische longziekte. De belangrijkste oorzaak is bovenmatig roken. Bevonden is dat 70% van de mensen, die als tiener met roken begonnen, nog minstens 40 jaar daarmee doorgingen.

Nicotine – het enige gif dat je zonder recept kunt kopen. En juist nicotine lijdt tot verslaving. Een uitzonderlijk schadelijke invloed heeft zij op kinderen middels het zogenaamde “passieve roken” ofwel het in een vertrek verblijven met een rokende persoon. Na het roken van een paar sigaretten in een afgesloten ruimte bevat de lucht veel giftige, schadelijke stoffen, zoals nicotine,  koolmonoxide enzovoort. Bijzonder giftig is koolmonoxide. Sigarettenrook bevat 5% koolmonoxide, dat is 1000 keer de geldende norm. En juist de combinatie van deze schadelijke factoren verhoogt het risico op longkanker bij rokers aanmerkelijk. 

Laserreflextherapie blijkt bijzonder goed te helpen tegen roken. Door laserbestraling van de reflexzones van het oor en andere lichaamsdelen wordt de patiënt na een paar behandelingen bevrijdt van zijn nicotineverslaving. De onderdrukking (deactiveren) van de pathologische reacties van het lichaam en de pathologische afhankelijkheid door werking op de reflexpunten van nicotine afhankelijkheid
293_293-1zorgt ervoor dat de patiënt  geen drang meer voelt naar nicotine en het roken gemakkelijk kan opgeven. Dit zorgt ook voor
het kalmerende effect van lasertherapie, welke ontwenningsverschijnselen wegneemt.
Om van het roken af te komen zijn twee laserreflextherapie behandelingen nodig. De duur van een behandeling is 40 minuten per dag. De totale behandeling duurt dan twee dagen. Bestraald worden de acupunctuurpunten van de oren en andere meridianenpunten.

De behandeling is absoluut pijnloos, niet schadelijk en heeft geen bijwerking. 

Volgens de laatste wetenschappelijke gegevens geeft zo’n tweedaagse, vloeiende overgang het lichaam meer tijd om te wennen en zich aan te passen aan de nieuwe situatie. Deze methode wordt door patiënten meer geaccepteerd en gewaardeerd en helpt hen te stoppen met roken zonder enkele lichamelijke problemen of moeite en zonder ontwennings verschijnselen . Een eventueel derde, ondersteunende lasertherapie behandeling ( die noodzakelijk is bij patiënten met een zeer sterkte nicotineafhankelijkheid) vindt plaats in de loop van twee maanden na de eerste behandelingen.  

Bij de laser behandeling tegen roken krijgt U ook altijd een laser stimulatie van de stofwisseling, om gewichtstoename te voorkomen. Dit is het derde belangrijke effect van lasertherapie voor stoppen met roken.

Effecten van lasertherapie voor stoppen met roken: 

  • Geen zin om te roken, geen lichamelijke behoefte.
  • Geen ontwenningsverschijnselen.
  • Geen gewichtstoename door de laser stimulatie van stofwisseling. 

Na twee of  drie behandelingen kan zelfs de meest hartstochtelijk roker stoppen!
Wij helpen U zeker van roken af!

 

Onze praktijk is ingericht met de modernste infrarood impuls laser, welke een klasse hoger is en sterker dan een permanent rode  laser, gebruikt in de meeste gevallen. 

Prijs behandeling tegen roken: €. 120, – voor eerste laser behandelingen. Tweede nabehandeling, als het nodig is, kost alleen €.20.  U krijgt een aparte factuur voor iedere behandeling!

Dit wordt vergoed door de verzekering! Deel in Uw zorgverzekering pakket “alternatieve geneeskunde “.   Alle verzekeraars in Nederland vergoed!  Zie pagina  Zorgverzekeraars .

Zie ook : www.lasertherapiepraktijk.nl

Skip to toolbar