Laserontharing            

Goedkoopste in Nederland!  

100% garantie van een uitstekend resultaat!       

Het proces van haar verwijdering op basis van lasers en licht staat goed bekend en wordt algemeen erkend. Het proces is gedurende 15 jaar in de praktijk gebracht door klinieken over de gehele wereld en is bewezen als een veilige en effectieve manier van permanente ontharing. 
Haarverwijdering door middel van lichtenergie is gebaseerd op de theorie van selectieve fotothermolyse, waarbij optische energie gebruikt wordt om de haargroei uit te schakelen. Om dit thermische effect te bereiken moet de haarschacht de lichtenergie selectief absorberen en in warmte omzetten. Deze selectiviteit wordt bereikt wanneer de optische energie die aan het weefsel afgegeven is, grotendeels geabsorbeerd wordt door het pigment van de haarschacht, terwijl de huid en het omliggende weefsel koel blijft. Melanine is het pigment in de haarschacht dat verantwoordelijk is voor het absorberen van het licht, waardoor de hitte ontstaat die uiteindelijk de haargroei uitschakelt. Hoe meer melanine er dus aanwezig is in het haar (d.w.z. hoe donkerder het haar), hoe meer licht geabsorbeerd kan worden en hoe effectiever het licht het haar kan verwijderen.

De  Amerikaanse  IPL LASER is het nieuwste systeem op het gebied van ontharing, huidverbetering en huidverjonging. De IPL Laser is een geavanceerde nieuwe technologie ontworpen om comfortabel, snel en betaalbaar ongewenste haren duurzaam te verwijderen. Gepulseerd licht wordt op de huid gericht voor een uiterst effectieve behandeling van diverse huid  en haarproblemen. De High Power IPL Laser  behoort dan ook tot de beste ontharingslasers ter wereld en onderscheidt zich op vele punten van zijn concurrenten.                                      

Met ultra-moderne IPL Laser krijgt U in onze praktijk een volledig veilige, absoluut pijnloos, snel en niet dure behandeling voor definitief ontharing!
Door het grote behandeldiafragma is het mogelijk het gewenste oppervlak zeer snel te behandelen. Vrijwel alle typen lichaamsbeharing zijn geschikt voor deze behandeling, mits de haren gepigmenteerd zijn. Alle vormen van overbeharing in het gezicht, op de kin, de armen, benen, borst, oksels, bikinilijn en rug kunnen goed worden behandeld.  Bovendien is de  Amerikaanse  IPL LASER  zeer veilig en voordelig in gebruik.              

Vier weken voor de behandeling mag u niet zonnen, niet harsen, epileren of de haren eruit trekken. Alleen scheren is toegestaan.  Het lasersysteem werkt in op het pigment van de haren, hierdoor kunnen alleen gepigmenteerde haren worden behandeld. In het algemeen geldt: hoe donkerder de haar hoe beter het effect.

Haren groeien in drie fasen. De laser werkt alleen op haren die in de groeifase zijn, wat betekent dat per behandeling slechts een deel van de haren effectief wordt behandeld. Voor een optimaal resultaat zijn dus gemiddeld 4 – 6 behandelingen nodig.
De behandelijng is  pijnloos. Verdoving is niet nodig. De behandeling wordt meestal goed verdragen, ook als er grote gebieden tegelijkertijd worden behandeld. Na de behandeling wordt de huid met de speciale Aloe Vera gel gekoeld. 

Voordelen voor de cliënt:

Pijnloze behandeling;
• Uitstekende en snelle resultaten;
• Veilig voor ieder huidtype;
• Korte behandeltijden dankzij het grote behandeldiafragma. 

– veilig
– snel
– pijnloos
– definitief
– zonder risico
– niet duur 

Nooit meer last van haargroei, altijd glad, altijd perfect, werkt echt! 

De duur van de behandeling is afhankelijk van de grootte van het te behandelen oppervlak. Afhankelijk van het te behandelen lichaamsdeel is de periode tussen de behandelingen vier tot vijf weken.

U mag niet zonnen twee weken vóór de behandeling tot twee weken na de (laatste) behandeling. Ook mag u in deze periode geen gebruik maken van de zonnebank!    

Prijslijst                  

Bovenlip

10,00

Kin

20,00

Hele gezicht (alles met wangen)

40,00

Hals

20,00

Oksels

30,00

Bikinilijn standaard

20,00

Bikinilijn met schaamstreek

40,00

Schouders man

60,00

Rug tot taille

80,00

Borst man

80,00

Borst vrouw

40,00

Buik (buik, navel en navellijn)

40,00

Onderarmen

50,00

Bovenarmen

70,00

Billen

40,00

Onderbenen vrouw

80,00

Onderbenen man

90,00

Bovenbenen vrouw

100,00

Bovenbenen man

120,00

Het hele lichaam

480,00

Tel: 040 – 2 423 730

Zie ook: : www.lasertherapiepraktijk.nl

 

 

Skip to toolbar