Alcoholafhankelijkheid

Laserreflextherapie blijkt bijzonder goed te helpen tegen alcoholafhankelijkheid. Door laagenergetische laserbestraling van de reflexzones van het oor en andere lichaamsdelen wordt de patiënt na een paar behandelingen bevrijdt van zijn verslaving. De onderdrukking (deactiveren) van de pathologische reacties van het lichaam en de pathologische afhankelijkheid door werking op de reflexpunten van alcoholafhankelijkheid zorgt ervoor dat de patiënt  geen drang meer voelt naar alcohol en gemakkelijk kan opgeven. Dit zorgt ook voor het kalmerende effect van lasertherapie, welke ontwenningsverschijnselen wegneemt.
Om van het alcoholafhankelijkheid af te komen zijn twee of drie laser-reflextherapie behandelingen nodig. De duur van een behandeling is 40 minuten per dag. De totale behandeling duurt dan twee of drie dagen. Bestraald worden de acupunctuurpunten van het oren en andere meridianenpunten.
De behandeling is absoluut pijnloos, niet schadelijk en heeft geen bijwerking.

Volgens de laatste wetenschappelijke gegevens geeft zo’n tweedaagse, vloeiende overgang het lichaam meer tijd om te wennen en zich aan te passen aan de nieuwe situatie. Deze methode wordt door patiënten meer geaccepteerd en gewaardeerd en helpt hen te stoppen  zonder enkele lichamelijke problemen of moeite en zonder ontwennings verschijnselen . Een eventueel derde, ondersteunende lasertherapie behandeling ( die noodzakelijk is bij patiënten met een zeer sterkte alcoholafhankelijkheid) vindt plaats in de loop van twee weken na de eerste behandelingen.

Effecten van lasertherapie voor alcoholafhankelijkheid:

  • Geen zin voor alcohol.                                   
  • Geen lichamelijke behoefte.
  • Geen ontwennings verschijnselen.

Na twee of  drie behandelingen kan bijna iedereen stoppen!
Wij helpen U zeker van deze verslaving af te komen!

Onze praktijk is ingericht met de modernste infrarood impuls laser, welke een klasse hoger is en sterker dan een permanent rode  laser, gebruikt in de meeste gevallen.
In onze praktijk kunt u ook, indien nodig, verder een medisch advies en consultatie verkrijgen. Voor lasertherapie behandeling krijgt  patiënt ook een natuurgeneeskundige gezondheidsonderzoek.

Prijs behandeling tegen roken: €. 130, – voor eerste laser behandelingen. Tweede nabehandeling  kost alleen €.50.  U krijgt een aparte factuur voor iedere behandeling!

Dit wordt vergoed door de verzekering! Deel in U zorgverzekering pakket “alternatieve geneeskunde “.  Alle verzekeraars in Nederland vergoed! Zie pagina  Zorgverzekeraars .

  Zie ook: www.lasertherapiepraktijk.nl

Skip to toolbar